Chamomile Body Spray

Storlek 100 ml
En helt naturlig spray med tørolie, som fugter og gør huden silkeblød med en smuk glans, mens aromaterapi med kamille virker beroligende og frisker op.
Läs mer
445,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

En helt naturlig spray med tørolie, som fugter og gør huden silkeblød med en smuk glans, mens aromaterapi med kamille virker beroligende og frisker op.

FORDELE:

  • Den perfekte spray, når du hurtigt vil fugte huden og slappe af ved hjælp af beroligende aromaterapi.
  • Naturlig sammensætning med naturlig duft.
  • Den praktiske spray fugter også områder, som er svære at nå, fx ryg og skulderblade. Brug den som let fugtspray efter badet, til at give skuldre og ben ekstra glans eller som en sidste blødgørende behandling efter peeling.

 

HOVEDINGREDIENSER:

Blanding med romersk kamille, kryddernellike, citron, cedertræ og eukalyptus En skræddersyet blanding af naturlige ingredienser, som frisker op, lindrer og skaber balance, samtidig med at den skaber en vidunderlig følelse af ro og harmoni.

Frøolie fra engkarse Optages let af huden, hvor den binder fugten, samtidig med at koncentrerede antioxidanter hjælper til at beskytte og give nyt liv til tør eller skadet hud.

Frøolie fra farvetidsel Har et højt indhold af linolsyre (75 %), en omega-6-fedtsyre, som hjælper til at styrke huden og give den en bedre struktur. De smørende og plejende egenskaber hjælper med at binde fugten i huden, så den bliver mer elastisk og får en frisk glans.

BRUGSANVISNING

Sprayes på fugtig hud direkte efter badet eller brusebadet, eller direkte på tør hud, som har brug for fugt. Sprayen kan også masseres helt let ind i huden.

INGREDIENSER

ISOAMYL LAURATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGYLCERIDE, LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL, C15‐19 ALKANE*, COCO‐CAPRYLATE/CAPRATE, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL, FRAGRANCE/PARFUM**, TOCOPHERYL ACETATE, LINALOOL, EUGENOL, LIMONENE, COUMARIN, BENZYL SALICYLATE, CINNAMAL, CITRONELLOL.

* ØKOLOGISK INGREDIENS, DER ER CERTIFICERET I HENHOLD TIL ECOCERT OG/ELLER COSMOS.
** PARFUMERET MED NATURLIGE DUFTE, FREMSTILLET AF NATURLIGE INGREDIENSER (ROMERSK KAMILLE, KRYDDERNELLIKE, CITRON, CEDERTRÆ OG EUKALYPTUS).

Bedømmelse

B5Fx
Kode fra Captcha-billede: