Vi er distributør for varemærket Kerstin Florian i Danmark

KFI Spa Management AB

Vi ejer Kerstin Florian International, der fremstiller produkter og skaber behandlinger og spakoncepter til global distribution. Virksomheden blev grundlagt i 1978 i USA af svenskfødte Kerstin Florian. Det er et af de mest velrenommerede hudplejemærker i spaindustrien, som bygger på solid ekspertise inden for naturlige ingredienser og naturens velgørende ressourcer, såsom mineralvand, ler, alger, botaniske ekstrakter og essentielle olier, og virksomheden er inspireret af den anerkendte spatradition. Kerstin Florian findes i dag verden over på nogle af de mest eksklusive hoteller og spaer, som har valgt at arbejde med produkterne og behandlingerne.

Vores team i Sverige og i USA har lang, gedigen erfaring i spabranchen, hvor vi har arbejdet med rådgivning/spaudvikling og hjulpet et stort antal spaer med at komme i gang og lære at drive virksomheden lønsomt og succesfuldt. Vores forretningsskole og uddannelsesprogram har et rigtig godt ry, og vores personale er professionelle og har en bred kundskab inden for branchen. Vi arbejder med et mærke og et koncept, som skræddersys til hver enkelt spa. Kerstin Florians sortiment indeholder flere produktlinjer for at kunne skabe unikke oplevelser for spagæster, og for at terapeuterne skal kunne arbejde avanceret med både traditionelle behandlinger til ansigt og krop samt tilbyde de seneste behandlingsteknikker. For os er miljø- og kvalitetsarbejde vigtigt, og derfor har vi i over ti år været en ISO-certificeret virksomhed.

Vores forretningsidé er kontinuerligt at lancere hud- og spa-produkter, at udvikle vores service,
salgs- og markedsføringsmetoder, så vi altid ligger på forkant af spa-branchen.

Det er vores vision at virkeliggøre kundernes ønsker om det perfekte spa-anlæg/-salon. KFI Spa Management AB skal med sin kompetence, sit veluddannede og professionelle personale samt en venlighed og lydhørhed over for kunderne være det naturlige valg, når et firma vælger koncept og produkter til deres anlæg.

 

CEO og kontakt Helena Carlsson.