Købsvilkår for privatpersoner, der handler i webshoppen

Priser og betaling

Hver vare angives med pris inklusive moms. I indkøbsvognen kan du se den samlede pris inklusive alle afgifter, moms og fragt.
Vi benytter betalingstjenesterne Nets Easy kortbetaling (Visa & Mastercard)

Fragtprisen er 69 DKK. Fri fragt ved bestilling over 1.000 DKK.

Betalingsvilkår er angivet i indkøbsvognen alt efter, hvilken betalingsmåde du har valgt.
Fragtvilkår er angivet i indkøbsvognen alt efter, hvilken form for fragt du har valgt.

 

Fortrydelsesret

Din fortrydelsesret (fortrydelsesfrist) gælder i 14 dage. I din besked til os skal det fremgå klart, at du ønsker at anvende fortrydelsesretten. Fortrydelsesfristen begynder den dag, du modtager varen eller en væsentlig del af den. Kontakt venligst vores kundeservice på 08-534 88 500 for mere information om, hvordan du returnerer dine varer.

Når du har gjort brug af din fortrydelsesret:
Du er ansvarlig for at holde varen i lige så god stand, som da du fik den. Du må ikke bruge den eller åbne æsken/forseglingen med produktet. Hvis varen er beskadiget eller blevet væk grund af, at du er uforsigtig, mister du fortrydelsesretten.

 

Privat Policy

Læs den komplette udgave af vores persondatapolitik her »

 

Leverancer

Leveringstiden inden for Danmark er normalt 3-4 hverdage. Du afhente pakken på DHL-placering. Hvis du ikke henter de varer, du har bestilt, debiteres du en afgift på 150 kr., som modsvarer de omkostninger, vi har haft for bestillingen (såsom returfragt, ekspeditionsgebyr og håndteringsgebyr).

Alle bestilte produkter sendes fra KFI Spa Managements hovedlager. Vi håndterer hele ordreprocessen.

 

Returnering

Returnering sker på din egen bekostning, undtagen hvis varen er defekt, eller hvis vi har pakket forkert. Returneringen skal sendes som pakke, ikke pr. efterkrav.

Når du har gjort brug af din fortrydelsesret, skal du meddele det til vores kundeservice og sende varen tilbage i samme stand, som du modtog den i.

Tilbagebetalingsansvar

Hvis du har gjort brug af din fortrydelsesret, skal vi tilbagebetale det, du har betalt for varen, senest 30 dage efter den dag, vi har modtaget varen eller meddelelsen om, at du ønsker at anvende din fortrydelsesret. Du må selv betale returfragten, når du sender varen tilbage.

 

Købsvilkår for Kerstin Florian forhandlere

Kontakt os for mere information, info@kerstinflorian.se