MEN Clarifying BerryPlus Repair Serum

Storlek 30 ml
Dette ultimative antioxidantserum har et højt indhold af superbær som fx goji, camu-camu og cellekultur fra hindbær, der reparerer, blødgør og genopbygger huden.
Läs mer
870,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

Til alle hudtyper. Dette ultimative antioxidantserum har et højt indhold af superbær som fx goji, camu-camu og cellekultur fra hindbær, der reparerer, blødgør og genopbygger huden. Nærende ekstrakt af lærketræ er et ekstra plus, som gør dette serum til en optimal og fjerlet fugtgiver. Giver øjeblikkelig komfort efter barbering.

Fordeler

  • Fjerlet fugt på et øjeblik. Bidrager til at nære, berolige og skabe balance i huden.
  • Beroliger irriteret hud efter barbering.
  • Meget rig på vitaminer, mineraler og aminosyrer, som bidrager til et mere ungdommeligt udseende med en fin glød.
  • Vegansk

 

Hovedingredienser

Cellekultur fra hindbærplanten
Et patenteret, vandopløseligt ekstrakt fra planteceller, som er udvundet af hindbærplanten. Ekstraktet har en stærk anti-inflammatorisk virkning og fungerer også som antioxidant. Det beskytter huden mod de frie radikaler og reparerer og beskytter også DNA'et, hvilket modvirker, at huden ældes før tid. Virker øjeblikkeligt beroligende på huden og giver langvarig beskyttelse.

Ekstrakt af gojibær
Gojibærekstrakt har en exceptionelt stærk antioxidativ effekt. Bærrene indeholder meget L-glutamin og L-arginin – to vigtige aminosyrer, som virker foryngende. Gojibær indeholder 11 ud af 22 vigtige sporstoffer samt fedtsyrer, næringsstoffer, karotenoider og polysakkarider, som kan stimulere kollagendannelsen og binde fugten, hvilket får huden til at se yngre ud. Bærrenene kaldes ”ulvebær” og indgår i den naturlige flora i Kina og Tibet, hvor de i lang tid har haft en vigtig funktion som et ”styrkende middel” inden for traditionel lægekunst. De menes at kunne styrke immunforsvaret, genskabe vitaliteten, forbedre blodcirkulationen og stimulere dannelsen af nyt væv.

Ekstrakt af ”superbærret” camu-camu
Kraftfuld antioxidant med styrkende og peelende egenskaber. Camu-camu-bærret har et meget højt indhold af C-vitamin – hele 40 gange højere end i appelsiner. De indeholder et helt spektrum af antioxidanter, aminosyrer og bioflavonoider samt en række vitaminer og mineraler, bl.a. kalcium, jern, niacin, fosfor, riboflavin, tiamin og kalium. Betakarotinet i bærrene styrker hudens forsvar mod solskader.

BRUGSANVISNING

Påfør dagligt på den rensede hud. Følg op med den anbefalede fugtighedscreme. Beroliger irriteret hud efter barbering.

INGREDIENSER

WATER (AQUA), PROPANEDIOL, GLYCERIN, GALACTOARABINAN, LYCIUM BARBARUM FRUIT EXTRACT, MYRCIARIA DUBIA FRUIT EXTRACT, RUBUS IDAEUS LEAF CELL CULTURE, *KUNZEA POMIFERA FRUIT EXTRACT, *SYZYGIUM LEUHMANII FRUIT EXTRACT, *TASMANNIA LANCEOLATA FRUIT EXTRACT, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL, SODIUM LEVULINATE, XANTHAN GUM, SODIUM ANISATE, POLYSORBATE 60, PARFUM (FRAGRANCE), DISODIUM EDTA, **ALCOHOL DENATURED, PHENOXYETHANOL. *ØKOLOGISK **FRA IKKE GENMANIPULEREDE PLANTER.

Vi tager forbehold for visse ændringer i ingredienslisten. Du kan se den korrekte og opdaterede information på ingredienslisten på produktet.

Bedømmelse

VDurPL
Kode fra Captcha-billede: