• Krämig rengöring för ansiktet. Ekologisk, naturlig och vegansk.

ANDA Hybrid Cleanser

Storlek 80 ml
Renseproduktet er en alsidig rensecreme, der smelter til en luksuriøs oliegelé på huden og effektivt fjerner makeup og urenheder, samtidig med at den fugter. Økologiske olier og milde ingredienser gør, at dette renseprodukt passer til alle hudtyper og især tør og sart hud.
Läs mer
  • Emballage af biobaseret sukkerrør
  • Vegansk
  • Økologisk certificeret (USDA Organic)
  • Naturlig formel
665,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

RENSENDE • FUGTGIVENDE • BLØDGØRENDE

Renseproduktet er en alsidig rensecreme, der smelter til en luksuriøs oliegelé på huden og effektivt fjerner makeup og urenheder, samtidig med at den fugter. Økologiske olier og milde ingredienser gør, at dette renseprodukt passer til alle hudtyper og især tør og sart hud.

 

INGREDIENSER

Jojoba Af alle naturens forbindelser så er jojobaolie den, der ligner hudens talg mest. Det gør den til en af de bedste olier til rens af huden, da den blander sig med snavs og talg fra huden og derefter nemt skylles af. Passer til alle hudtyper – selv sart hud.

Baobabolie  Baobabolie er en perfekt fugtgiver for huden, fordi den er rig på omega-3, -6 og -9 og hurtigt absorberes i huden uden at tilstoppe porerne. Olien er også rig på A,- D-, E- og F-vitamin, hvilket gør, at den kan forny skadede hudceller, forbedre hudens elasticitet og lindre tørhed.

Havtorn En rigtig superfood for huden! De er ikke bare en fantastisk kilde til C-vitamin, men har også et højt indhold af den sjældne omega 7-fedtsyre, som har stærke anti-inflammatoriske og kollagenfremmende egenskaber. Hjælper med at forbedre hudens fugtbalance og elasticitet, så den opstrammes og bliver fastere.

Moringa Dets høje indhold af oliesyre (omega 9) gør, at det bidrager til at bremse aldringen af cellerne og forebygger fine linjer og rynker. Tilfører vigtige næringsstoffer og hjælper med at bevare fugten i huden. Olien har et højt indhold af A- og E-vitamin, der fugter og blødgør tør hud, så huden bliver fastere, og rynkerne udviskes.


 

 CLEAN – god for din hud og vores jord.

NATURLIG  •  ØKOLOGISK •  VEGANSK  •  GENANVENDELIG EMBALLAGE

BRUGSANVISNING

Massér produktet ud på tør hud. Fugt fingerspidserne med varmt vand, og massér igen. Fjern produktet med en blød, fugtig vaskeklud, ANDA Cleansing Cloth eller skyl det af med varmt vand.

INGREDIENSER

HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, JOJOBA ESTERS, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT WATER*, LAURYL GLUCOSIDE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, WATER (AQUA), SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*, ADANSONIA DIGITATA (BAOBOB) SEED OIL*, MORINGA OLEIFERA SEED OIL*, TOCOPHERYL ACETATE, HIPPOPHAE RHAMNOIDES (SEA BUCKHORN) SEED OIL*, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, PSIDIUM GUAIAVA LEAF EXTRACT, MAGNOLIA OFFICINALIS BARK EXTRACT, CITRUS LIMON (LEMON) PEEL OIL, CANANGA ODORATA (YLANG-YLANG) FLOWER OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER OIL, JASMINUM SAMBAC (JASMINE) FLOWER OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) LEAF/TWIG EXTRACT, GLYCERYL CAPRYLATE,PROPANEDIOL, BENZOIC ACID, TRIETHYL CITRATE, CITRIC ACID, ALCOHOL, LIMONENE.

*ORGANIC


Vi tager forbehold for visse ændringer i ingredienslisten. Du kan se den korrekte og opdaterede information på ingredienslisten på produktet.

Emballage: Bio-based Sugar Cane (Green) Polyethylene

Bedømmelse