2019-06-18

Giv huden fugt, beskyttelse og en smuk glød!

 

Frisk huden op + reparer den

Til de dage, hvor du har fået for meget sol. Aloe Gel arbejder på sit helt eget niveau med at fugte og lindre huden. Aloe vera kombineres med de beroligende, nærende og irritationsdæmpende ingredienser arnika, alge og allantoin. Huden føles øjeblikkeligt frisk og fornyet!

 

Spavand til din hud

Ligesom kroppen har brug for ekstra påfyldning om sommeren, så har huden også brug for det. Sol, sand og saltvand kan udtørre huden, så fyld på med disse fugtgivere, hvor vand og planteekstrakter arbejder i synergi. Spray først med Rehydrating Neroli Water og derefter med Natural Lavender Body Spray, og massér det ind i huden. Denne kombination lindrer, fugter og giver huden en fin glød.


Naturlig SPF + fjerlet dækning

Varmere dage betyder, at vi er mere ude – og så har vi ekstra behov for solbeskyttelse. Brug Correcting Multi-Vitamin Day Crème SPF 30 som en daglig fugtighedscreme. Ud over at beskytte mod UV-stråling så fugter den huden let, beskytter mod frie radikaler og miljømæssige påvirkninger. Påfør derefter Luminizing CC Crème, der er perfekt at bruge om sommeren, når du vil have en let dækning og en jævn hudfarve. Den gør også huden blødere og giver et makeup-frit look fra morgen til aften.