Lavender Body Spray

Storlek 100 ml
En helt naturlig kropsspray med tørolie, som fugter og gør huden silkeblød med en smuk glans, mens aromaterapi med lavendel virker beroligende og afslappende.
Läs mer
445,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

En helt naturlig kropsspray med tørolie, som fugter og gør huden silkeblød med en smuk glans, mens aromaterapi med lavendel virker beroligende og afslappende.

FORDELE:

  • Den perfekte spray, når du hurtigt vil fugte huden samt slappe af ved hjælp af beroligende aromaterapi.
  • Naturlig sammensætning med naturlig duft.
  • Den praktiske spray fugter også områder, som er svære at nå, fx ryg og skulderblade. Brug den som let fugtspray efter badet, til at give skuldre og ben ekstra glans eller som en sidste blødgørende behandling efter peeling.

 

HOVEDINGREDIENSER:

Lavendelolie En balancerende, lindrende og beroligende aromaterapi, som virker beroligende og gør, at huden lettere kan restituere sig.

Økologisk jojobaolie Kaldes for olie, til trods for at det egentlig er en flydende planteester. Oliens molekylestruktur er meget lig de olier, som findes naturligt i huden. Den optages hurtigere end mange andre olier og giver næring og fugt i dybden, samtidig med at den mindsker hudens transepidermale væsketab.

Frøolie fra engkarse Optages let af huden, hvor den binder fugten, samtidig med at koncentrerede antioxidanter hjælper til at beskytte og give nyt liv til tør eller skadet hud.

 

BRUGSANVISNING

Sprayes på fugtig hud direkte efter badet eller brusebadet, eller direkte på tør hud, som har brug for fugt. Sprayen kan også masseres helt let ind i huden.

INGREDIENSER

ISOAMYL LAURATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGYLCERIDE, LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL, C15‐19
ALKANE*, COCO‐CAPRYLATE/CAPRATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL**, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER)
SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, LAVANDULA HYBRIDA (LAVANDIN) OIL.
* Økologisk ingrediens, der er certificeret i henhold til Ecocert og/eller Cosmos.
** Økologisk ingrediens.

Vi tager forbehold for visse ændringer i ingredienslisten. Du kan se den korrekte og opdaterede information på ingredienslisten på produktet.

Bedømmelse

JUBwTJ
Kode fra Captcha-billede: