Kerstin Florian

Der er gået 40 år, siden svenskfødte Kerstin Florian påbegyndte sit arbejde med at formulere en filosofi for at knytte krop og sjæl sammen med skønheden fra naturen. Hun har erhvervet sig en unik kunnen og viden inden for velværets kunst og har erfaring fra både spa- og salonarbejde. Kerstin Florian har i mange år beskæftiget sig med forskning for at forstå, hvad mennesket har brug for, og hvor man finder ægte, naturlige ingredienser. Kerstin mener, at det er en glæde og et gode at kunne hjælpe mennesker til at få det bedre igennem en sundere livsstil.

Kerstin Florians filosofi består af velværets fire hjørnestene: god kost, fysisk træning, mental afslapning og pleje af ansigt og krop. Til fremstillingen af sine produkter kombinerer hun den nyeste teknologi med naturlige ingredienser og samarbejder med udviklingsteam på laboratorier i Schweiz, Tyskland, Frankrig og USA. Kerstin Florian fører spa-traditionen videre og skaber moderne behandlingsformer og produkter, der tager udgangspunkt i naturens helende kræfter og i gamle behandlingstraditioner.

Med passion for innovativ hudpleje og et drive til at fremme spa-livsstilen har Kerstin og datteren Charlene kombineret deres professionelle ekspertise og entusiasme for skønhed og velvære for at skabe et omfattende hudplejesystem, der leverer resultater med en smuk og sanselig oplevelse. Deres succes har ført til, at Kerstin Florian International er blevet partner med de fineste luksusferiesteder og spaer verden over.