Kerstin Florian - Naturlige ingredienser. Avancerede produkter. Fantastiske resultater.

Kerstin Florian

Kerstin Florian har aldrig veget fra sin vision om at skabe ”velvære for verden”. Hendes baggrund er en sand og inspirerende historie om, hvordan du opnår velvære og skønhed ved at leve et spaliv.

Under sin opvækst i Sverige så og forstod Kerstin vigtigheden af de bånd, som findes mellem krop og sjæl, gode energier og helse, vores jord og velvære – noget, som hun alt sammen forbinder med naturen, hvor alt har sit ophav.

Kerstins filosofi om en sund livsstil og en hud i balance går igen i hendes produkter, hvor hun helt fra starten har kombineret det bedste fra naturen – inspireret af den gamle spatradition – med den seneste teknologi og moderne innovationer.

PRODUKTER

Naturlige ingredienser. Avancerede produkter. Fantastiske resultater.

Kerstin Florians produkter og behandlinger er inspireret af, at ydre skønhed er en afspejling af indre sundhed, og kombinerer forskellige former for spa-terapi og naturens væld af sunde ressourcer.

 


ISPA 2020 Visionary Award

“Kerstin has set the standard for innovation and vision for the spa industry,” said ISPA President Lynne McNees. “This award is a testament to the dedication and passion she has displayed during her career, and we are honored to have her as a part of the ISPA community.”

 

Industry Icon of the Year 2018
Women in Wellness Awards by American Spa

"Denne udmærkelse hædrer en kvindelig leder, som længe har arbejdet inden for spa eller produktion, som ser potentialet i vores industri og har påvirket den til vækst og succes."