2018-09-28

Vi er så stolte og glade over, at Kerstin har fået så flot en udmærkelse!

Hun er blevet udpeget til ”Industry Icon Winner” af American Spa Magazine ved deres ”2018 Women in Wellness Awards”. Kerstin har, i hele sit liv og i alt, hvad hun gør, viet sit liv til at sprede budskabet om de sunde fordele ved spa-wellness og fortsætter med at inspirere andre til at gøre det samme.

For andet år i træk uddeler American Spa priser til Women in Wellness – kvinder, som arbejder i spaindustrien, og som har bidraget til at forbedre vores verden. De er blevet nomineret af kolleger og udvalgte højt respekterede journalister inden for wellness, og de udvalgte kvinder har vist, at de er blandt de bedste inden for deres felt. De har gjort et stort indtryk – både i og uden for spaindustrien – de engagerer sig i branchebestyrelser og organisationer, opdager nye og endnu ikke afprøvede muligheder, giver tilbage og lader deres enestående tilgang gennemsyre alt, hvad de gør. I dag udpeger vi vinderen af udmærkelsen Industry Icon.

Industry Icon: Denne udmærkelse hædrer en kvindelig leder, som længe har arbejdet inden for spa eller produktion, som ser potentialet i vores industri og har påvirket den til vækst og succes.

VINDER: Kerstin Florian, stifter af og CEO i Kerstin Florian International.

Læs mere »