ANDA - Clean Skincare - Organic - Natural - Cruelty-Free - Vegan. Swedish skincare. Natural skincare. Vegan skincare. Organic Skincare. Skincare line.

Kerstin Florian lancerer en naturlig, vegansk, cruelty-free, økologisk og genanvendelig hudplejelinje!

Efter fyrre år som pioner inden for spaindustrien lancerer Kerstin Florian International nu ANDA, en linje, der er specifikt udviklet med naturlige, veganske og økologiske ingredienser, som både fokuserer på hudens og sjælens vitalitet. ANDA – i betydningen åndedrag – repræsenterer mere end bare en hudplejerutine. Det er Kerstin Florians datter Charlenes passionerede projekt, som nu fuldendes, og denne kollektion er et udtryk for hendes forkærlighed for wellness, naturlige ingredienser, positivitet og kærlig egenpleje i form af ultraeffektive produkter og ritualer.

Produkterne indeholder effektive ingredienser fra land og hav, der er specifikt udvalgt for deres unikke næringsprofiler. ANDA er holistisk livgivende for huden, og linjen er rig på vitale næringsstoffer, som giver klinisk testede og forvandlende resultater. De forbedrer altså ikke bare hudens overflade, men også hudens sundhedstilstand. Vores produkter er designet til at være alsidige, og de har den perfekte balance mellem form og funktion. De kan kombineres, så de giver unikke og skræddersyede fordele. Linjens centrale produkt, Coherence Elixir, leverer ikke bare hudforbedrende fordele, men fremmer samtidig, på grund af sin cellulære struktur, effekten af de andre produkter, når de bruges sammen.

Lanceringen af ANDA starter med tre produkter: Coherence Elixir, Vitalessence Serum-Oil og Super Nutrient Balm, og de vil blive suppleret med andre produkter i løbet af året. Linjens slogan er “god for huden, cruelty-free og god for jorden”, og derfor fremstilles produkterne af bæredygtigt materiale og med bæredygtige produktionsprocesser samt genanvendelig og nøje udvalgt emballage. En del af fortjenesten doneres til WeForest, en global organisation, som arbejder for renere vand, luft og jord, og deres mål er at plante 175 milliarder træer inden 2030.

”Denne linje er udviklet til at blive videreformidlet. Den er en vej til wellness og kærlig egenpleje, som Charlene kæmpede for. Jeg er meget glad og ydmyg over, at jeg nu, som en hyldest til hende, kan præsentere ANDA for jer.”

Kerstin Florian

Hybrid
Cleanser

80 ml, 595  kr

SHOP »

Coherence
Elixir

50 ml, 
769 kr

SHOP »

Super
Crème

80 ml,
885 kr

SHOP »

Vital Eye Crème

15 ml, 859 kr

SHOP »


 

Da jeg stiftede familie, indførte jeg en spa-inspireret livsstil: Det er vigtigt, når det handler om skønhed, energi, mental afslapning og egenpleje. Jeg skabte min virksomhed i samme ånd, fordi det var sådan, vi levede vores liv. Så det var ikke overraskende, da min datter, Charlene, omfavnede wellness og en ren, holistisk livsstil. ANDA er hendes vision, hvor hun bruger sin viden og passion for økologiske ingredienser for at føre det videre til alle mennesker.

Men livet havde en anden plan for hende, og sådan går det jo nogle gange. Charlene blev syg og gik meget tragisk bort, så jeg måtte tage en pause i livet for at trække vejret dybt. Så fortsatte jeg. Det, der startede som et passionsprojekt for Charlene, er nu min hyldest til hende. Charlenes positive energi og dybe respekt for vores miljø er en del af linjens DNA.

Det er med stor ære, taknemmelighed og ydmyghed, at jeg præsenterer ANDA for jer.

Clean – god for din hud og vores jord. NATURLIG  •  ØKOLOGISK •  VEGANSK  •  CRUELTY-FREE  •  GENANVENDELIG EMBALLAGE

 

Glem alt om rutiner og dagligdagens stress – når du plejer din hud, er det en påmindelse om at tanke op på livsenergien.

Når du gør brug af disse fire hjørnesten hver dag i dit liv, skaber du BLISSFUL MOMENTS for dig selv …

 

  —  B l i s s f u l   m o m e n t  —

 

Fokuser på dit åndedræt, mærk rytmen i dine åndedrag. Mærk, hvordan mellemgulvet udvider sig, når du trækker vejret dybt ind og puster langsomt ud.

Bland Vitalessence Serum-Oil, Coherence Elixir & Super Nutrient Balm i din hånd morgen og aften, og mens du masserer det ud på ansigtet, på halsen og dekolletagen, trækker du vejret dybt, så du samtidig indånder ANDA-ekstraktens smukke duft. Den løfter og forbedrer din sindsstemning. 

 

 

Vores meditationsfilm til ANDA forbedrer humøret, virker afspændende og skaber mulighed for at få en dybere og mere kærlig kontakt med dig selv.

— Sagt om ANDA —

 

”Huden får en helt anden glød, og jeg behøver slet ikke bruge fugtgivende cremer så meget som før.

Jeg kommer helt sikkert til at græde, når de slipper op, kan jeg love jer for.”

Blogger Annica Nordström, www.daretobeyou.se

- - - - -

”For første gang forstår jeg, hvad en hudplejerutine kan gøre for sjælen …”

Blogger Malin Tilja, www.malintilja.se

- - - - -

"Min hud fik et fantastisk fugtboost under ansigtsbehandlingen, og jeg er supertilfreds!"

Blogger Iman Aldebe, www.imanaldebe.se

- - - - -

”Den nye svenske økologiske hudplejeserie ANDA fra Kerstin Florian rummer lidt mere, er lidt dybere og lidt mere gennemtænkt end de produkter og behandlinger, vi hidtil har været vant til.

Her er der ikke længere bare fokus på det ydre, det handler også om at vende blikket indad og skabe sit eget Blissful moment."

Yvonne Gull, Skribent, Voyage