2019-03-22

Hvad betyder ordet CLEAN inden for beauty? Vi spurgte KF International og Michelle Toma Olson, der er vicedirektør, hvad det nye begreb CLEAN betyder for dem?

Når vi taler om CLEAN, omfatter det både vores hud og vores jord.
Hos os på Kerstin Florian International er det vigtigt at se på, hvordan vi alle på bedste vis kan påvirke det, vi gør – for os indebærer det, at vi anvender effektive ingredienser og produkter, som er så milde som muligt for både hud og vores miljø, men stadigvæk gør det, de skal.

Ingen ingredienser passer til alle hudtyper, men vi anvender rene ingredienser, som er dyrket på en bæredygtig måde, og som overgår gældende sikkerhedsregler. Regler, som hele tiden ændres efter, hvad forbrugerne efterspørger – og det er det, vi handler efter. De ingredienser, vi vælger, opdateres regelmæssigt, når vi udvikler vores produkter og baseres på den seneste information, forskning og de nyeste regler.

Vi bruger genanvendelige materialer, og i vores produktion overvåger vi processerne lokalt/globalt for at minimere påvirkningen af miljøet, fx samordner vi fragten. Vi leder efter og bruger genanvendelig og miljøvenlig emballage, så vidt det er muligt.

Vi opmuntrer og støtter grupper, der arbejder miljøvenligt for at gøre jorden renere, såsom Green Spa Network og WeForest. Vi støtter og samarbejder især med WeForest, som har sat sig for at forbedre jordens miljø ved at plante 175 milliarder træer inden udgangen af 2010.”