• Ansiktsmask med spirulina & klorella.

Rejuvenating Spirulina Masque

Storlek 80 ml
Kraftfulde antioxidanter, vitaminer, mineraler, protein, og alger gør denne næringsrige og stimulerende maske til det ultimative boost for træt og gusten hud.
Läs mer
629,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

Ny emballage af biobaseret sukkerrør!

Normal, tør og moden hud. Kraftfulde antioxidanter, vitaminer, mineraler, protein, og alger gør denne næringsrige og stimulerende maske til det ultimative boost for træt og gusten hud. Denne mineraliserende behandling giver næring til huden og baner vejen for et sundt og mere ungdommeligt udseende. Den botaniske ansigtsmaske har fået en fantastisk ny formulering og er nu endnu mere nærende end tidligere.

Fordele

  • Det ultimative næringsboost, som kaster lys over huden.
  • Stimulerer blodcirkulationen og giver et friskt og sundt udseende.
  • Rig på antioxidanter, mineraler og sporstoffer. Stimulerer kollagenproduktionen og mineraliserer huden.
  • Vegansk

 

Hovedingredienser

Spirulina-alge - Indeholder 63 % protein, 8 % mineraler og et fuldt spektrum af vitaminer. Rig på klorofyl, antioxidanter, vitaminerne A, C og E samt mineraler, som giver næring og fornyer huden.

Chlorella - En af verdens mest kompakt sammensatte og næringsrige alger. Har fået sit navn fra sit høje indhold af klorofyl – fem gange højere end i hvedegræs. Kendt for at give et væld af fordele og har et højt indhold af vitaminer, mineraler og sporstoffer. En stærk antioxidant.

Fucus-alge - En stor sukkulent-alge, som gør, at bakterier ikke trives, og som forbedrer blodcirkulationen. Fremmer en jævn hudtone.

BRUGSANVISNING

1-2 gange om ugen. Påfør masken på nyrenset ansigt. Undgå øjenområdet. Lad masken virke i 15 minutter. Fjernes derefter med et varmt og fugtigt kompres.

INGREDIENSER

WATER (AQUA), GLYCERIN, SPIRULINA, KAOLIN, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, FUCUS VESICULOSUS, LAMINARIA DIGITATA POWDER, ALGIN, MACROCYSTIS PYRIFERA EXTRACT, MIMOSA TENUIFLORA BARK EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, CITRIC ACID, DEHYDROXANTHAN GUM, SODIUM BENZOATE, SODIUM SALICYLATE.

Vi tager forbehold for visse ændringer i ingredienslisten. Du kan se den korrekte og opdaterede information på ingredienslisten på produktet.

Emballage: Bio-based Sugar Cane (Green) Polyethylene

Bedømmelse