• Mist/toner som fugter, beroliger og giver huden fornyet energi.

Rehydrating Neroli Water

Storlek 100 ml
Dette ikoniske aromatiske mist til ansigt og krop løfter sindet med signaturduften af neroli. En let spray, som fugter, beroliger og giver huden fornyet energi. Perfekt til at gøre huden dugfrisk og løfte humøret.
Läs mer
399,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

For normal, tør og sart hud

Dette ikoniske aromatiske mist til ansigt og krop løfter sindet med signaturduften af neroli. En let spray, som fugter, beroliger og giver huden fornyet energi. Perfekt til at gøre huden dugfrisk og løfte humøret.

FORDELE

  • Øjeblikkelig fugtning
  • Ideel som fugtgivende toner, til fiksering af makeup eller opfriskning i løbet af dagen
  • Naturlig duft

HOVEDINGREDIENSER

Appelsinblomst, naturligt hydrolat En blanding af naturlige aromatiske bestanddele, som stammer fra ekstraktion og destillation af duftende appelsinblomst. Denne letvægtsspray har en vandopløselig duft og hjælper med at dæmpe angst og løfte sindet, samtidig med at den fugter og frisker huden op.

Radise, ferment fra roden (Lactobacillus ferment) En probiotisk-baseret ingrediens, som er skabt ved hjælp af gæring af Lactobacillus, en antimikrobiel peptid, som stammer fra mælkesyrebakterier, som traditionelt set er blevet brugt til fremstilling af kimchi og surkål. Dens antimikrobielle fordele og naturligt forekommende peptider gør, at den er et effektivt naturligt konserveringsmiddel, samtidig med at den tilfører huden fugt.

BRUGSANVISNING

Sprayes over ansigtet efter rens eller på kroppen efter bad. Kan bruges hele dagen til opfriskning og fugtning.

INGREDIENSER

WATER/AQUA/EAU, LACTOBACILLUS FERMENT, FRAGRANCE (PARFUM-NATURAL).

Vi tager forbehold for visse ændringer i ingredienslisten. Du kan se den korrekte og opdaterede information på ingredienslisten på produktet.

Bedømmelse