• Helt naturlig makeup remover.

Rehydrating Makeup Remover & Cleanser

Storlek 200 ml
Denne naturlige no-rinse-formulaen fjerner skånsomt, men likevel effektivt makeup og urenheder fra ansikt, øyne og lepper og etterlater huden ren, klar og myk. Lett og oljefri for forfriskende, fuktende rengjøring som ikke forstyrrer hudens beskyttende barriere eller fuktighetsbalanse.
Läs mer
559,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

For alle hudtyper

Dette naturlige produkt fjerner skånsomt, men effektivt, makeup og urenheder fra ansigt, øjne og læber og efterlader huden ren, klar og blød. Oliefri, let som vand og skal ikke skylles af. Giver en forfriskende og fugtende rengøring, som ikke forstyrrer hudens beskyttende barriere eller fugtbalance.

FORDELE

  • Helt naturlig, let konsistens og oliefri
  • Behøver ikke skylles af - renser, fugter og fjerner makeup
  • Bløde miceller rengør effektivt uden at forstyrre hudens beskyttende barriere
  • Vegansk

 

HOVEDINGREDIENSER

Miceller Naturligt rengørende sfærer, der tiltrækker og binder urenheder og fjerner dem uden at skulle skylles af. Den micellelære struktur er sammensat af vand, en fugtgiver samt et naturligt overfladeaktivt stof. Disse anvendelige molekyler har et hydrofilt, vandopløseligt hoved (fedtafvisende) og en lipofil, fedtopløselig hale (vandafvisende). Den lipofile del af en micelle absorberer snavs, olie, makeup og talg, samtidig med at den hydrofile del bidrager til at fugte huden. Miceller rengør huden skånsomt, men effektivt, og fjerner selv vandfast makeup.

Betain Et aminosyrederivat, som udvindes af sukkerroer, og som findes naturligt i levende organismers celler, lige fra planter til mennesker og dyr. Denne miljøvenlige og pH-neutrale ingrediens beskytter huden mod miljøbelastning og specifikt mod udtørring. ECO-CERT- og COSMOS-godkendt.

Glycerin Skånsom, plantebaseret og bæredygtig ingrediens, der tiltrækker og binder fugt. Glycerin er som en svamp, der suger vand til det ydre hudlag og bidrager til at bremse udskillelsen af væske fra din hud. Dens rene, ikke-allergene sammensætning og ikke-tilstoppende egenskaber gør den perfekt til både sart, fedtet og udtørret hud.

BRUGSANVISNING

Væd en vatrondel med produktet morgen og aften eller vid behov for at fjerne urenheder, olie og makeup.

INGREDIENSER

WATER /AQUA /EAU, BETAINE, CAPRYL/CAPRAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, POLYGLYCERYL-6 RICINOLEATE, POLYGLYCERYL-3 COCOATE, POLYGLYCERYL-6 CAPRYLATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE.

Vi tager forbehold for visse ændringer i ingredienslisten. Du kan se den korrekte og opdaterede information på ingredienslisten på produktet.

Bedømmelse