• Økologisk olie, der vækker alle sanser.

Neroli Blossom Bath & Body Oil

Storlek 100 ml
Æterisk olie af neroli og ekstrakt af rosmarin kombineres i denne økologiske olie, der vækker alle sanser. En skøn blanding af kokos, jojoba, engkarse og solsikke blødgør og giver næring til huden.
Läs mer
  • Økologisk certificeret (USDA Organic)
  • Vegansk
  • Prisvinder!
649,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

Æterisk olie af neroli i denne økologiske olie, der vækker alle sanser. En skøn blanding af kokos, jojoba, engkarse og solsikke blødgør og giver næring til huden. Neroliolien udvindes fra blomsterbladene fra citrustræet neroli, og den eksklusive olie er populær inden for aromaterapi, fordi den har en beroligende duft, som lindrer spændinger, uro og stress. Den kan også bidrage til at give en god nats søvn og en god fordøjelse. Olien giver øget velvære for både krop og sjæl.

 

FORDELE:

  • Det høje indhold af antioxidanter og næringsstoffer beskytter huden.
  • Giver en let og silkeblød fornemmelse, er nem at påføre og giver huden en fin glød.
  • Rig på omega-fedtsyrer og nærende plantestoffer, der fugter og opstrammer huden.
  • Vegansk, naturlig og økologisk (USDA Certified Organic)

 

HOVEDINGREDIENSER:

Olie af bitter appelsinblomst (Neroli) Ilter huden og beskytter den mod tørhed. Virker beroligende og genskaber hudens blødhed. Olien er kendt for sine aromatiske egenskaber og for at booste humøret. Den har fantastiske fugtgivende egenskaber og bruges til at blødgøre huden med. Derudover har den vist sig at have en forbedrende effekt på hudens farve, elasticitet og struktur.

Økologisk kokosolie Kommer fra bæredygtige gårde på de sydlige Stillehavsøer. Blødgørende og beskytter mod tørhed.

Økologisk jojobakerneolie Let konsistens, nærende og blødgørende.

Økologisk solsikkekerneolie Indeholder A-, B-, D- og E-vitamin, mineraler og lecitin. Har en beroligende effekt.

Engskarsefrøolie Forynger og forbedrer tør og irriteret hud.

Rosmarinekstrakt En antioxidant, som bekæmper de frie radikaler og er med til at beskytte og bevare hudens blødgørende egenskaber.

 

BRUGSANVISNING

Påføres på nyrenset hud. Fokusér på tørre områder. Ideel at bruge efter badet, når huden stadig er lidt fugtig. Bland olien med bodylotion – så fugter du huden endnu mere og får glæde af alle fordelene ved aromaterapi. Til et afslappende bad: Tilsæt en spiseske af olien til kropstempereret vand. Slap af i badet i 15-20 minutter.

INGREDIENSER

*HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER OIL) SEED OIL, *COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, *SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) OIL, LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) OIL, *ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, CITRAL, GERANIOL, LIMONENE, AND LINALOOL.
*Økologisk

Vi tager forbehold for visse ændringer i ingredienslisten. Du kan se den korrekte og opdaterede information på ingredienslisten på produktet.

Bedømmelse