Mineral Wellness Soak with Eucalyptus

Storlek 1 bad / 85 g
Kraftfuldt badesalt med aromaterapeutiske egenskaber og en herlig duft af eukalyptus.
Läs mer
  • Vegansk
98,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

Kraftfuldt badesalt med aromaterapeutiske egenskaber og en herlig duft af eukalyptus. Disse håndhøstede krystaller giver badet en helt ny dimension, da de er rensende, remineraliserende og virker afslappende på musklerne. Har en unik og helt perfekt balance med over 60 essentielle mineraler og sporstoffer, der fugter huden i dybden, virker udrensende og skaber balance i kroppen. En sundhedsoplevelse for hele kroppen.

Fordele

  • Indeholder over 60 naturlige mineraler og sporstoffer, som giver kroppen næring. Da saltet filtreres igennem et 2 millioner år gammelt muslingelag, har det et højt kalciumindhold og et lavt natriumindhold.
  • Håndhøstes
  • Tørres naturligt i solen. Det er rent og har en naturlig hvidhed. Uraffineret og ubehandlet.
  • Indeholder en perfekt og sjælden balance af mineraler og sporstoffer, som er sundhedsfremmende.
  • Det er unikt, fordi det har en høj koncentration af kolloidt sølv, der er godt for kroppen.
  • Indeholder høje værdier af magnesium, kalcium, svovl, jern og organisk litium, der alle er vigtige næringsstoffer for kroppen.
  • Skønt for trætte muskler og led.
  • Økologisk eukalyptusolie fra New Zealand
  • Opfriskende og energigivende

 

Hovedingredienser

Magnesium (6637 ppm) – det andet mest almindelige element i menneskenes celler og den fjerde vigtigste positivt ladede ion i kroppen. Stoffet hjælper med at regulere over 300 enzymer og spiller en vigtig rolle i forbindelse med muskelkontrol, elektriske impulser, energiproduktion og ved kroppens udrensning.

Kalcium (1171 ppm) – kalcium spiller en stor strukturel og fysiologisk rolle i mange metaboliske processer. Assisterer nervetransmissionen og kan være med til at modvirke knogleskørhed.

Økologisk olie fra bladene af Eucalyptus Globulus – udvundet i New Zealand. Skønt for trætte muskler, led og ved åndedrætsbesvær. Stimulerer sanserne. Kendt for sine antiseptiske og antifungale fordele.

BRUGSANVISNING

Hæld 85 g salt i det varme vand (95-100 F/35 -37 Celsius), når du fylder badekarret op. Lig i vandet i 10-20 minutter.

INGREDIENSER

SEA SALT (MARIS SALT), *MINERAL SALT (CONTAINING: SODIUM, POTASSIUM, MAGNESIUM, CALCIUM, IRON, LITHIUM, SILVER, ZINC), **EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL. *Contains over 60 minerals and trace elements **Organic

Vi tager forbehold for visse ændringer i ingredienslisten. Du kan se den korrekte og opdaterede information på ingredienslisten på produktet.

Bedømmelse