Grapefruit Black Pepper Bath & Body Oil

Storlek 100 ml
En økologisk kropsolie med naturlig detox-effekt. Denne blanding af vidunderligt duftende olier stimulerer sanserne, samtidig med at nærende solsikkekerneolie fugter huden.
Läs mer
479,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

En økologisk kropsolie med naturlig detox-effekt. Den indeholder æteriske olier fra grapefrugt, sort peber, mynte og enebær samt urteekstrakt fra manjistha, en ayurvedisk urt, som i århundreder har været kendt for sine rensende egenskaber. Denne blanding af vidunderligt duftende olier stimulerer sanserne, samtidig med at nærende solsikkekerneolie fugter huden.

 

FORDELE:

  • Denne kombination af velduftende og rensende æteriske olier frisker op og giver dig en skøn følelse af velvære.
  • Ideel som massageolie til udrensende og slankende kropsbehandlinger.
  • Bidrager til at øge blodcirkulationen og lymfedræningen, så kroppen lettere kan skille sig af med affaldsstoffer.
  • Olien har et højt indhold af antioxidanter og antiseptiske ingredienser, som styrker og beskytter hudbarrieren.
  • Nærende økologisk solsikkekerneolie absorberes hurtigt og fugter huden, så den bliver blød og glat.
  • 98 % økologisk, certificeret i henhold til den amerikanske landbrugsstyrelses retningslinjer for økomærkning.
  • Vegansk, naturlig og økologisk

 

HOVEDINGREDIENSER:

Manjistha-ekstrakt (ekstrakt af Rubia Cordifolia-roden) – en ayurvedisk urt, som er kendt for at kunne skabe balance i kropstyperne Pitta (varme, hurtighed) og Kapha (kulde, sagtmodighed). Den er også kendt for at virke beroligende, samt for sine rensende egenskaber, som fx at skille sig af med affaldsstoffer, hvilket bidrager til at give huden en smuk glød. Roden indeholder desuden en række forskellige beroligende og lindrende stoffer, som modvirker stress.

Grapefrugtskal-olie (Citrus Paradisi) – En af grapefrugt-oliens mest kendte fordele for kroppen er dens positive effekt på lymfesystemet. Den renser kroppen for affaldsstoffer og forebygger forskellige problemer som fx cellulitis.

Sort peber-olie (Piper nigrum) – Forskning har vist, at sort peber har mere end 20 positive egenskaber, fx er den antibakteriel og beskyttende for huden. Sort peber hjælper desuden kroppen med at restituere sig efter træning.

 

BRUGSANVISNING

Masseres ud på ren hud, især på tørre områder. Du kan også hælde lidt i badevandet, så du får en dejlig frisk følelse. Masseres ud på fugtig hud efter badet, eller blandes i din bodylotion for at give huden ekstra fugt eller bare for at nyde duften.

INGREDIENSER

HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, TOCOPHERYL ACETATE, PIPER NIGRUM (PEPPER) SEED OIL, JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT OIL, CITRUS LIMON (LEMON) PEEL OIL, CITRUS PARADISI (GRAPEFRUIT) PEEL OIL, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL, MENTHA VIRIDIS (SPEARMINT) LEAF OIL, RUBIA CORDIFOLIA ROOT EXTRACT, LIMONENE, CITRAL.

* Økologisk ingrediens

Vi tager forbehold for visse ændringer i ingredienslisten. Du kan se den korrekte og opdaterede information på ingredienslisten på produktet.

Bedømmelse