Correcting At-Home Professional Peel

Storlek 50 / burk
Disse professionelle peelende pads er baseret på et multisyrekompleks og virker med det samme for at give huden glans og forfine hudoverfladen.
Läs mer
975,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

Alle hudtyper. Disse professionelle peelende pads er baseret på et multisyrekompleks og virker med det samme for at give huden glans og forfine hudoverfladen. Taket være den omgående peelende effekt fjernes urenheder, overflødigt talg og tørre celler på overfladen for finere hud med smuk glans. Anbefales ikke til sart hud.

Fordele

  • Omgående, synlige resultater allerede efter en anvendelse. Huden er synligt finere har mere glans og jævnere hudtone.
  • Hjemmebehandling, som giver professionelle resultater
  • Indeholder mildt peelende syrer, som fjerner overflødigt talg og tørhed
  • Forfiner hudoverfladen, mindsker tynde linjer og porer.
  • Unik sammensætning af planteekstrakter, syrer og enzymer, som i fællessakb gør huden smuk
  • pH 3,5, indeholder 20 % multisyrekompleks.

 

Hovedingredienser

Multisyrekompleks (20 %) - En kombination af aktive syrer, som i fællesskab forfiner hudoverfladen og gør den blød og fin. Glykolsyre: Virker eksfolierende på hudoverfladen og fjerner tørre celler for en blødere hud. Mælkesyre: Fjerner varsomt de tørre celler på hudoverfladen og giver huden sund og fin glans. Salicylsyre: Balancerer bakteriemængden på huden og eksfolierer for mindre, renere porer og fin glans. Fytinsyre: Eksfolierende på huden, øger cellefornyelsen, øger cellemembranens modstandskraft over for frie radikaler og giver huden glans. Oleanolsyre og ekstrakt af olivenblad: Disse antiinflammatoriske, rensende stoffer mindsker overproduktion af talg og forebygger ophobning af tørre celler på overfladen. Modvirker bakterier, der kan medføre akne.

Matrixyl 3000 - Et peptidkompleks, som indeholder blandt andet Palmitoyl-Tetrapeptid-7 og Palmitoyl-Oligopeptid, udjævner selv dybere rynker, blødgør og forbedrer hudens tone. Stimulerer nydannelse af kollagen.

Ekstrakt af punarnava - Lægeplante fra Indien, som beroliger og blødgør irriteret hud, hjælper med at dæmpe hudens følsomhed.

Agurkeekstrakt - Har en opløftende duft og hjælper med at berolige huden.

BRUGSANVISNING

Stryg varsomt pads over ansigt, udskæring og håndrygge 2-3 gange om ugen. Undgå området omkring øjnene. Der kan forekomme en noget stikkende følelse, hvilket er normalt. Skyl med vand efter 3 minutter, og tør af. Anvend solbeskyttelse dagligt.

INGREDIENSER

WATER (AQUA), GLYCOLIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, LACTIC ACID, AMMONIUM HYDROXIDE, PHYTIC ACID, GLYCERIN, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, POLYSORBATE 20, CARBOMER, SALICYLIC ACID, PAPAIN, BROMELAIN, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, PEG-60 ALMOND GLYCERIDES, NORDIHYDROGUAIARETIC ACID, OLEANOLIC ACID, BOERHAVIA DIFFUSA ROOT EXTRACT, ORMENIS MULTICAULIS OIL, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, PALMITOYL OLIGOPEPTIDE.

Vi tager forbehold for visse ændringer i ingredienslisten. Du kan se den korrekte og opdaterede information på ingredienslisten på produktet.

Bedømmelse