ANDA Facial Roller (black sibin stone)

Storlek 1 st
Ved hjælp af ANDA Facial Roller og vores enkle guide kan du selv udføre en moderne variant af den traditionsrige behandlingsform Gua Sha derhjemme. Effekten af dette gamle skønhedsritual forbedres yderligere ved hjælp af energien fra bianshi-stenen. Ved kontakt med huden giver den mineralrige sten energi, stimulans, den har en udrensende effekt og hjælper med at modvirke alderstegn.
Läs mer
569,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

Ved hjælp af ANDA Facial Roller og vores enkle guide kan du selv udføre en moderne variant af den traditionsrige behandlingsform Gua Sha derhjemme.

Den specifikke massageteknik sammen med ANDA Facial Roller øger blodcirkulationen i huden, reducerer hævelser og hjælper huden til bedre at absorbere dine hudplejeprodukter.

Effekten af dette gamle skønhedsritual forbedres yderligere ved hjælp af energien fra bianshi-stenen. Ved kontakt med huden giver den mineralrige sten energi, stimulans, den har en udrensende effekt og hjælper med at modvirke alderstegn.

Der medfølger en nem guide til, hvordan du udfører din Gua Sha-massage.

FORDELE

  • Fremmer blod- og lymfecirkulationen
  • Virker afspændende
  • Løsner muskelfasci
  • Har en løftende effekt
  • Gør huden fastere

 

DETTE INDGÅR

  • ANDA Sibin Bian Facial Roller
  • Luksuriøs pose med snoretræk
  • Nem guide, trin for trin

 

Hvorfor bianshi-sten? Bianshi-sten er rig på mineralet sibin, og denne sten har en meget høj frekvens og forhøjer energien i huden på samme måde som infrarøde stråler og er perfekt til hud, der har brug for ny energi. I modsætning til jadestenen øger denne varmen i huden.

BRUGSANVISNING

Påfør Vitalessence Serum-Oil (eller andet valgfrit serum) på rengjort hud, og følg derefter trinene i den medfølgende guide.

Efter brug: Tør ANDA Facial Roller af med et fugtigt håndklæde, og opbevar den i den medfølgende stofpose.

INGREDIENSER

Sibin Bian-sten

Obs! Eftersom stenen er helt naturlig, kan form og tykkelse variere.

Bedømmelse