2022-02-17

Vi skifter til miljøvenlige tuber af sukkerrør!

Som en del af vores arbejde med bæredygtighed og miljø går vi over til at producere alle vores tuber af miljøvenligt plastmateriale bestående af biobaseret sukkerrør.

Det grønne alternativ til polyethylen fremstilles af sukkerrør og har samme struktur som traditionel polyethylen (PE-plast). Ved dyrkning af disse sukkerrør absorberes CO2 fra atmosfæren, og for hvert kilo grøn plast, som produceres, absorberes 3,09 kg CO2 fra luften. Emballagen er 100 % genanvendelig.

ANDA Super Crème, ANDA Hybrid Cleanser, Rejuvenating Spirulina Masque og Rehydrating Algae Gel Masque bliver de første, der fås i den nye emballage.

De to førstnævnte får, i forbindelse med den nye tube, også en større størrelse. Indholdet er nu 80 ml mod tidligere 60 ml. Det er en mere passende størrelse til rens, fordi der normalt bruges mere af det. Det samme gælder for Super Crème, som med 80 ml giver bedre mulighed for at kunne bruges som en nærende og fugtgivende ansigtsmaske et par gange om ugen ud over den daglige fugtning. Prisen pr. ml er den samme som tidligere.