2017-11-13

Kerstin Florian lancerer hudplejende, vegansk makeup

Kerstin Florian Beauty

En kollektion af nøje formulerede makeupprodukter, som afslutter det, din hudpleje har startet

 

Kerstin Florian er pioner inden for eksklusiv og professionel hudpleje og introducerer i efteråret 2017 mærkets første makeuplinje, Kerstin Florian Beauty.
Kerstin Florian Beauty kombinerer effektive aktive ingredienser med formuleringer med professionel virkning, og resultatet er en intuitiv makeup med hudplejende egenskaber. Lette og luksuriøse produkter, der giver en smuk glød. Denne kollektion af omhyggeligt udviklede produkter bygger på virksomhedens filosofi "ydre skønhed, indre sundhed" – smuk hud starter med en sund hud.

 

Kerstin Florian Beauty-linjen består af:

SKIN RENEWING FOUNDATION: (30 ml)

Hvad er det?
Denne foundation har fokus på blødhed og holdbarhed, fugter effektivt og giver en justerbar og sund dækning, så du får en glat og smuk finish.

Hvad indeholder det?
Ekstrakt fra barken på persisk silketræ forbedrer elasticiteten og iltningen i cellerne. Kinesisk snesvampeekstrakt binder fugten i huden og minimerer synligt forekomsten af fine linjer og rynker.

Hvad giver det?
En blød, justerbar og holdbar finish, som fugter og giver huden et mere ungdommeligt udseende.

 

LUMINIZING CC CRÈME: (50 ml)

Hvad er det?
En fjerlet og farvekorrigerende creme, som giver en blød og ensartet hudtone. Huden får en smuk og naturlig dækning med en “usynlig” følelse og fugtbevarende egenskaber, som gør den ideel at bruge efter en ansigtsbehandling eller til daglig brug.

Hvad indeholder det?
Vi har kombineret en kinesisk lægeurt (Blush Red Rabdosia) og St. Paul’s Wort (Sigesbeckia orientalis), der kan forbedre pigmentering, blussende eller irriterede områder og hudens struktur generelt ved at øge kollagensyntesen.

Hvad giver det?
En “usynligt” dækkende følelse, så huden kan ånde, men samtidig får en fin finish, som korrigerer hudtonen udefra og ind.

 

BRIGHTENING CONCEALER: (10 ml)

Hvad er det?
En silkeblød concealer, som forbedrer alderstegn og giver en holdbar og justerbar dækning uden at klumpe. Samtidig arbejder den aktivt på at forbedre mørke rande, hævelser og fine linjer omkring øjnene.

Hvad indeholder det?
Concealeren indeholder en trio af aktive og nærende stoffer – ekstrakt af rødalger, boghvedefrø og peptider – som tilsammen øger cellefunktionen og iltningen, så den tynde hud under øjnene forbedres, og alderstegnene minimeres.

Hvad giver det?
Denne fløjlsbløde og tilpassede concealer giver et holdbart resultat og en strålende finish.

 

Hele Kerstin Florian Beauty-linjen er inspireret af et holistisk syn på krop, sjæl og vores jord, og derfor indeholder produkterne udelukkende grundigt testede, tilladte og hudvenlige ingredienser.

    Varer der er nævnt i nyheden