2019-07-01

Den naturlige, økologiske og veganske produktlinje udvides nu med to nye tilbehør - ANDA Sibin Bian Facial Roller & Gua Sha Set

 

En traditionsrig og forskønnede teknik møder den rensede energi i bianshi-stenene.

En unik kombination for at opnå ungdommelig hud.

 

Gua Sha er en specifik massagemetode, hvor man bruger særlige krystaller/sten for at opnå et øjeblikkeligt og synligt resultat. Massagen forbedrer bl.a. blodcirkulation, øger elasticiteten, giver en fantastisk glans og en mere velfugtet hud.

Denne behandlingsform har været praktiseret i over 3000 år og er en del af den klassiske kinesiske medicin. Vi er superglade for at kunne introducere tilbehøret, som gør det muligt at udføre en moderne variant af Gua Sha derhjemme!

Hvorfor bianshi-sten? Bianshi-sten er rig på mineralet sibin, og denne sten har en meget høj frekvens og forhøjer energien i huden på samme måde som infrarøde stråler og er perfekt til hud, der har brug for ny energi. Ved kontakt med huden giver den energi, stimulans, den har en udrensende effekt og hjælper med at modvirke alderstegn.

To perfekte produkter at bruge i Gua Sha-massage i kombination med bianshi-sten er ANDA Super Nutrient Balm og ANDA Vitalessence Serum Oil.