2018-10-05

Kerstin Florian har på 40 år udviklet sig fra ét lille spa i Laguna Beach til en verdensomspændende virksomhed repræsenteret på mere end 200 spaer verden over.

Orange County, CA – i år fejrer Kerstin Florian, en af pionererne inden for luksuriøs og naturlig hud- og kropspleje, 40 års jubilæum i sin virksomhed af samme navn, Kerstin Florian International. Brandet blev lanceret i en lillebitte spa i Laguna Beach i Californien i 1978, og i dag omfatter det mere end 100 forskellige produkter, der distribueres fra det ca. 6000 m2 store hovedkvarter i Lake Forest i Californien. Virksomheden leverer produkter til mere end 200 resorts og spaer i 35 lande verden over.

Da Kerstin Florian i 1960'erne flyttede til Sydcalifornien fra sit fødeland Sverige, gik det straks op for hende, at de amerikanske hudplejeprodukter ikke alene manglede naturlige ingredienser, men også effektive resultater ud over bare at fugte. Kerstin havde selv erfaring fra europæiske spaer og vidste, hvor positiv en effekt man kan opnå, når man plejer huden og kroppen. Det gik op for hende, at hun kunne forandre hudplejeindustrien ved at dele sin passion for resultatorienteret hudpleje baseret på naturlige ingredienser fra planteriget og gode rutiner for egenpleje. Hun vidste, hvilken positiv effekt dette kan have på kvinders selvfølelse.

Efter igennem et årti at have opbygget spaer og saloner i både Californien og Arizona åbnede Kerstin sin egen salon for ansigtsbehandlinger på Surf & Sand Resort i Laguna Beach. I de følgende ti år inspirerede kunderne med sin filosofi om ydre skønhed og indre sundhed. Hun underviste i ernæring, meditation og gav ansigts- og kropsbehandlinger, der byggede på de fire hjørnesten i hendes holistiske tilgang til velvære: sund kost, regelmæssig motion, mental afslapning og pleje af ansigt og krop. Samtidig eksperimenterede hun med spabaserede metoder og planteingredienser som fx urteekstrakter, æteriske olier, alger, ler og mineralvand med det formål at skabe sin egen produktlinje, der var helt i tråd med hendes vision om, hvad hud- og kropspleje skulle indeholde – naturlig skønhed og resultater.

Og ikke overraskende steg salget og efterspørgslen på produkterne. Virksomheden voksede snart ud af det lille lokale, og Kerstin Florians effektive produkter og sanselige behandlinger blev hurtigt et hit på nogle af verdens førende spaer og resorts, bl.a. JW Marriott Desert Springs og Sonoma Mission Inn, hvor de stadig findes i dag.
“Da jeg startede min virksomhed, var der ikke noget nævneværdigt marked for naturlig hudpleje. Jeg vidste, hvor stor en forskel, naturlige ingredienser kunne gøre for huden, og hvordan det kan give en følelse af skønhed og selvtillid, så du ligesom stråler indefra. Mine produkter er virkelig et redskab til velvære og egenpleje. Det er derfor, at kunderne bliver ved med at vende tilbage – og har gjort det i 40 år! Vi er aldrig stoppet med at udvikle os og leder konstant efter nye måder at holde energien i top på, så du kan også fremover glæde dig til flere nyheder fra os!", siger Kerstin.

Kerstins datter Charlene, som tyvärr gick bort 2016, har været en sand inspirationskilde til denne udvikling. Charlene er en passioneret ekspert inden for velvære, spabehandlinger, ernæring, ingrediensteknologi og bæredygtige forretningsmetoder og har i kraft af sin funktion som Chief Creative Officer påvirket virksomheden på alle niveauer og har bygget videre på sin mors succes, drive og pionerånd. Senere i år fejrer vi 40 års succes og innovation ved at realisere Charlenes vision i form af en spændende lansering – ANDA - så hold udkig efter den!

Siden starten, da produkterne havde håndskrevne etiketter og blev lavet i hånden på den lille spa i Sydcalifornien, har brandet udviklet sig til en internationalt kendt eksklusiv hudplejelinje, og Kerstin Florian selv er en anerkendt drivkraft inden for spabranchen verden over. I 40 år har hendes prisbelønnede produkter og behandlinger næret og styrket kroppens største organ – huden – udefra. Og de gør det med naturlige, aktive ingredienser fra planteriget og havet, inspireret af et holistisk syn på krop, sjæl, natur og samfundet.