De 4 Hjørnestenene for Wellness; Sund kost, regelmæssig motion, ro i sindet og pleje af ansigt og krop

De 4 Hjørnestenene

For at opnå en wellness-baseret livsstil og en sund hud med en flot glød anbefaler vi vores kunder at følge fire centrale livsstilsstrategier, som kan inkorporeres i dagligdagen: Sund kost, regelmæssig motion, ro i sindet og pleje af ansigt og krop.


- HJØRNSTEN 1 -

Sund kost

Det første skridt mod indre sundhed.

Vi er fortaler for en næringsrig kost, og det gør vi bl.a. ved at give opskrifter på smoothies, opfordre til fysisk træning og give tips til, hvordan du kan leve et sundt liv.

Ingredienserne i vores produkter giver næring til kroppens største organ – huden – udefra.


 

- HJØRNSTEN 2 -

Regelmæssig motion

Pas godt på din krop, så passer den på dig.

Regelmæssig motion øger blodcirkulationen og iltoptaget, det reducerer stress, depression og toksiner, samtidig med at det styrker immunforsvaret og giver generelt velbefindende.

Noget, som også er rigtig godt, er, hvis du får en god gang massage efter træningen og forkæler dig selv med gode kropsplejeprodukter bagefter.


 

- HJØRNSTEN 3 -

Mental afstresning

Fokusér på balance, og minimér stress.

Sindsro kommer med balance i livet, at deltage i aktiviteter, som giver os glæde, at være ude i naturen, være nærværende og engageret i ting, at meditere og tænke gode tanker såvel som at få/give berøring.

Indre ro og omtanke for andre viser sig udenpå.

 


 

- HJØRNSTEN 4 -

Pleje af ansigt og krop

Giv kroppen næring udefra.

Pleje af ansigt og krop er vigtigt for vores velbefindende, fordi huden både fungerer som en barriere og en åbning til kroppens indre.

En sund hud får hjælp, hvis disse fire hjørnesten er en del af det daglige liv. Følg en enkel hudplejerutine med ingredienser, som gør en forskel.