Ansigtssvamp

Storlek 2/ pakke
Ansigtssvamp i cellulose. Brug svampen sammen med dit renseprodukt til at fjerne snavs og makeup. Du kan også bruge den med lunkent vand til at fjerne renseprodukt eller ansigtsmaske. Svampen er nem at bruge og renser porerne, samtidig med at den eksfolierer huden skånsomt. Kan vaskes og bruges flere gange. Den er perfekt at bruge som en del af din hudplejerutine morgen og aften.
Läs mer
35,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

Ansigtssvamp i cellulose

Brug svampen sammen med dit renseprodukt til at fjerne snavs og makeup. Du kan også bruge den med lunkent vand til at fjerne renseprodukt eller ansigtsmaske.

Svampen er nem at bruge og renser porerne, samtidig med at den eksfolierer huden skånsomt. Kan vaskes og bruges flere gange. Den er perfekt at bruge som en del af din hudplejerutine morgen og aften.

FORDELE:

• Naturlig og miljøvenlig
• Velegnet selv til sart hud
• Genanvendelig
• Eksfolierer skånsomt

BRUGSANVISNING

Sådan fjerner du makeup og snavs:
Skyl svampen i lunkent vand, og tryk overskydende vand ud. Kom en smule af renseproduktet på svampen. Stryg svampen hen over ansigtet. Start fra midten, og bevæg dig udefter. Skyl indimellem med lunkent vand, og tilsæt mere rens efter behov.

Sådan fjerner du renseprodukt eller ansigtsmaske:
Skyl svampen i lunkent vand, og tryk overskydende vand ud. Stryg svampen hen over ansigtet. Start fra midten, og bevæg dig udefter. Skyl indimellem med lunkent vand.

Vedligeholdelse:
Vask svampen med sæbe og vand efter brug, og lad den derefter lufttørre. Kan maskinvaskes ved maks. 60 °.

INGREDIENSER

Cellulose

Bedømmelse

vcKT
Kode fra Captcha-billede: