Caviar Rose Damascena Mist

Storlek 100 ml
Til alle hudtyper. Naturligt blomstervand, der umiddelbart genfugter og opfrisker ansigt og krop. Rent rosenvand fra Rosa Damasecena indkapsler sanserne, toner og blødgør huden.
Läs mer
579,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

Til alle hudtyper. Naturligt blomstervand, der umiddelbart genfugter og opfrisker ansigt og krop. Rent rosenvand fra Rosa Damasecena indkapsler sanserne, toner og blødgør huden. Dette naturlige rosenvand giver skønhed og friskhed og beroliger og genfugter huden. Toner og forbereder huden til optimal fugtabsorption.

Fordele

  • En luksuriøs Caviar-oplevelse med naturligt duftende, opfriskende blomstervand.
  • Giver huden umiddelbar og langvarig genfugtning, beroliger huden og virker balancerende.
  • Restituerer og opfrisker huden, giver den næring og balancerer.
  • Genfugter huden i dybden hele dagen.
  • Rosen er det traditionelle symbol for kærlighed og renhed, den genfugter, blødgør og hjælper med at forebygge for tidlig aldring.

 

Hovedingredienser

Rosa Damascena blomstervand - Rosen er det traditionelle symbol for kærlighed og renhed, den genfugter, blødgør og hjælper med at forebygge for tidlig aldring.

BRUGSANVISNING

Spray produktet direkte på rengjort ansigt og hals, eller påfør ved hjælp af to fugtede vatrondeller. Afslut med Caviar Age-Defense Serum og Caviar Age-Defense Crème. Anvend når som helst i løbet af dagen for at få en opfriskende oplevelse.

INGREDIENSER

ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, PHENOXYTETHANOL.

Bedømmelse

BcfD
Kode fra Captcha-billede: